Dato |
Kl. |
Aktivitet |
09.05.25 |
12.20 |
Afgang Rudkøbing Færgehavn, Havnepladsen 1, 5900 Rudkøbing. Hver bil booker selv billet til bil og passagerer. Billetten refunderes af hotellet ved check-ud |
13.30 |
Frokost Miss Sophy Gastroclub, Møllergade 21, 5960 Marstal (DRIKKEVARER FOR EGEN REGNING) |
|
HEREFTER FOREGÅR NEDENNÆVNTE PÅ ÆRØ HOTEL: |
||
15.00 |
Indlogering & eftermiddagssnacks |
|
18.00 |
2-retters middag (DRIKKEVARER FOR EGEN REGNING) |
|
20.30 |
Kaffe/te med Ærøpandekager |
|
10.05.25 |
07.00 |
Morgenbuffet med bobler |
09.30 |
Guidet bustur i 3 timer - Opsamling på hotellets p-plads |
|
13.00 |
Frokost (DRIKKEVARER FOR EGEN REGNING) |
|
15.00 |
Eftermiddagssnack |
|
18.00 |
3-retters middag med husets øl, vin og vand i 3 timer |
|
Dinnermusik og dans |
||
21.00 |
Underholdning |
|
11.05.25 |
07.00 |
Morgenbuffet med bobler |
10.00 |
Check-ud |
|
11.10 |
Færgeafgang fra Marstal Færgehavn til Rudkøbing |
Fredag
skulle vi sejle fra Rudkøbing Færgehavn klokken 12.20, hvor vi skulle mødes. Vi ankom på lidt forskellige tider, men alle kom inden vi skulle ombord på
færgen. Vi kørte så ombord og sejlede til Marstal, hvor hotellet
ligger. Undervejs skulle vi lige have frokosten på Miss Sophy,
nogle af os kørte bilerne til hotellet, hvorefter vi så gik
tilbage til restauranten, hvor de andre var blevet tilbage.
Frokosten her var en stor ærøsk kartoffelmad. Efter
frokosten, så gik vi alle tilbage til hotellet og fik checket ind.
Efter vi havde pakket lidt ud, så mødtes vi alle i baren, som hed
Compass Bar og der var happy hour fra 16.00 - 17.00 på udvalgte
drikkevarer. Vi blev enige om at mødes klokken 18.00 fordi festudvalget havde
lidt tilbage fra tidligere arrangementer, så vi samledes alle på Frank og
Jeanettes værelse.
Senere skulle vi være klar til middagen klokken 19.00,
som var forret og hovedret. Forretten var klassisk caesar-salat med kylling og hovedretten
var svinefilet stegt som vildt serveret på pommes purée, hertil perleløg,
klassisk waldorfsalat samt vildt sauce. Efter middagen fik vi kaffe og Ærø-
pandekager. Efter pandekagerne satte vi os ud ved Compass bar og fik en enkelt drink og bagefter
var det ved at være sengetid, og så var den dag slut.
Lørdagens
første måltid var morgenbuffet med bobler og bitter. Der var et
pænt udvalg af både drikkevarer og alle former for morgenmad i
øvrigt. Der var naturligvis også juice til. Efter morgenmaden var
der en 3-timers guidet bustur på Ærø. Der var 2 busser til dette,
en normal stor bus og en mindre med plads til 19. Vi samlede os så i
den mindre bus, så vi ikke var så langt fra hinanden. Turen
startede med at køre lidt rundt i Marstal og derefter videre til
forskellige steder, blandt andet Voderup Klint og Søby og næsten
sluttelig i Ærøskøbing.
Efter busturen, så var der frokost i
Restaurant Østersø, som er på hotellet. Her skulle vi selv købe
drikkevarer i Compass Bar. Så var der lidt pause, hvor nogle kørte
til bryghuset Ærø og andre gik lidt rundt i Marstal. Da vi kom
tilbage til hotellet, så var der igen happy hour i Compass Bar, hvor
vi sad udenfor i solen og nød vores drikkevarer.
Det var så tid til at
gøre sig klar til aftenens 3-retters festmenu med drikkevarer ad libitum i 3 timer.
Forretten var laks med frisk grønt, hovedretten var langtids-ølbraiseret
kalvecuvette på gulerodspuré, hertil tomatsalat, skysauce og smørristede kartofler.
Desserten var panna cotta med rabarberis. Under middagen var der dinner-musik og herefter var
der underholdning af syngepigen Elsebeth Iver. Da
hun var færdig, så var der musik til dans indtil midnat. Så var det tid til at
gå i seng og blive frisk til søndag morgen.
Søndag var så sidste dag i opholdet på hotellet, der var igen morgenbuffet med bobler og bitter. Efter at have pakket sammen på værelset, så var det tid til at sige farvel til de, som ikke var kørt endnu, hvorefter vi så skulle tilbage med færgen til Langeland.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |